informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
junkfood-header-pizza-donut

4x zo maak je topfood van junkfood


Bij FoodFirst Network hechten we veel waarde aan de 80/20 regel. Af en toe mag je best een beetje bewust ongezond genieten. Wat betekent dat voor jou? Ga je voor een goed glas wijn of lonkt de snackbar?

 

In het laatste geval hebben we een paar goede alternatieven. Helemaal hetzelfde is het natuurlijk niet, maar van deze junk-food-toppers maak je prima een gezondere versie.

 

Pizza

 

bloemkoolpizza

Maar weinig dingen zijn zo lekker als een goede pizza. De combinatie van kaas, tomaat, deeg en wat je verder nog lekker vindt, is bijkans onweerstaanbaar. Dit is de FoodFirst Network-variant, ziet er goed uit nietwaar? Toch hebben we een gezonde draai gegeven aan deze Italiaanse klassieker… Nieuwsgierig? Klik op de foto.

 

De hamburger

 

hamburger

Met hamburgers kun je eindeloos variëren. Een visburger is bijvoorbeeld ook hartstikke lekker, maar deze vegetarische versie mag  er ook zijn!

 

De kapsalon

 

kapsalon

Kebab, friet en sla… In hetzelfde bakje… Met knoflooksaus en sambal. Kun je daar een verantwoorde versie van maken? Rudolph wel! Hier laat hij zien hoe.

 

Broodje falafel

 

falafel

Wat het broodje falafel junkfood maakt, is het witte brood en de overdaad aan saus. Dat kan beter én lekkerder met een paar kleine aanpassingen. Bekijk het recept en N-joy!

 
Over FoodFirst Network

 

FoodFirst Network heeft geen banden met de voedingsindustrie. Zo kunnen wij het eerlijke verhaal vertellen. Als betalende member (hier vind je meer info over onze tarieven) krijg je toegang tot gepersonaliseerde recepten en advies van onze specialisten op het gebied van voeding, gezondheid, beweging en ontspanning.

 

Als member kun je een gezondheidsprofiel aanmaken, waarin je kunt aangeven dat je diabetes 1 of 2 hebt, een hoge bloeddruk, wilt afvallen, je ‘gewoon’ lekkerder en energieker wilt voelen of een allergie hebt.

 

We houden rekening met de volgende allergieën: koemelk, gluten, tomaat, paprika, wortel (rauw), steen- en pitvruchten, pinda, noten, sesamzaad, soja, selderij, ei, schaaldieren en koriander.

 

FoodFirst Network is te vinden op FacebookInstagramTwitter, LinkedIn en Pinterest. We vinden het erg leuk als je ons daar volgt!


Laden...
x
Word lid! klik hier