informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
vacatur

Vacature: Social Media Redacteur FoodFirst Network


Voor de online-afdeling van het nieuwe leefstijlplatform FoodFirst Network zijn wij op zoek naar een creatieve en initiatiefrijke social media redacteur. Jij bent thuis in de wereld van nieuwe digitale media, je schrikt niet van termen als algoritme en social media marketing, je weet hoe je bezoekers trekt en je weet wat werkt en speelt op social mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Je komt met gedurfde voorstellen en denkt mee over hoe de content van ons platform het beste tot zijn recht komt op de verschillende kanalen. Je bent geïnteresseerd in voeding en leefstijl en je vindt het leuk om in contact te staan met alle leden van onze community.

 

Wie zijn wij?

FoodFirst Network is een nieuwe online leefstijlplatform over gezond leven. We zijn er voor iedereen, of je nu gezond bent of een ziekte hebt. Iedereen kan zich lekkerder voelen door beter te leven! Dat begint met onze videorecepten, Food = First. We geven ook tips en informatie over beweging, slaap, ontspanning en gedragsverandering. En, heel belangrijk, bij ons zie je geen commercials. Wij hebben geen banden met de voedingsindustrie en krijgen onze inkomsten uit betaalde memberships. Zo kunnen wij het eerlijke verhaal vertellen. Zuiver, helder en vrolijk. Zo behandelen wij onze members, hun voeding en hun gezondheid. En jou ook, als je bij ons komt werken.

 

Wat?

Je werkt in een klein team en bent verantwoordelijk voor de online uitingen van FoodFirst Network op social media. Je draagt originele ideeën aan en maakt de leukste posts. Variërend van artikelen tot video’s en foto’s. Je denkt mee over social media marketing en reageert op de vragen en berichten van alle leden in onze community.

 

Waar?

Houten.

 

Wanneer?

Medio mei. In eerste instantie voor 6 maanden, met uitzicht op vast dienstverband.

 

Jij?
  • Hebt een relevante hbo-studie afgerond en draait al een aantal jaren mee als social media redacteur of in een vergelijkbare functie.
  • Bent creatief, gemotiveerd, aangenaam assertief, je werkt nauwkeurig en je bent niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen.
  • Hebt ervaring met video- en fotobewerking in verschillende Adobe programma’s zoals Photoshop, Illustrator en Première.
  • Hebt relevante ervaring met en kennis van CMS.
  • Bent tekstueel sterk en schrijft foutloos Nederlands.
  • Ervaring met social media marketing is een pré.
  • Werkt zelfstandig, maar vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team.
  • Voelt ons DNA in al je vezels. Je weet alles (of wilt dat weten) over hoe voeding, gezondheid en beweging op elkaar inwerken.
  • Bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit.

 

Hoeveel?

De functie is in principe voor 40 uren per week. Je salaris is afhankelijk van je ervaring.

 

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Stuur vóór 30 april jouw cv en motivatie naar caitlyn@foodfirstnetwork.nl.


Laden...
x
Word lid! klik hier
Meld je nu aan voor de FoodFirst nieuwsbrief
Schrijf je in en we houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. Bovendien ontvang je nu direct drie gratis recepten!