informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
avocadotour

FoodFirst Network op tour


Hoera, FoodFirst Network gaat dit najaar het land in! We zijn op verschillende evenementen te vinden. Wil je onder andere chefs Rudolph van Veen en Sandra Ysbrandy ontmoeten? Kom dan bij ons langs! Hieronder zie je waar we te vinden zijn en hoe je aan kaarten kunt komen. 

 

50PlusBeurs

18 t/m 22 september, Jaarbeurs Utrecht. Hal 9, standnummer 09A03.

 

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Dit jaar is ook FoodFirst Network te vinden op de beurs. Ontmoet onze experts, volg één van hun onderstaande presentaties en stel ze de vragen die je hebt over voeding, gezondheid of koken/bakken. 

 

50PlusBeurs bezoeken? Via FoodFirst Network maak je nu kans op gratis kaarten (twv. €20,-). Bestel hier nu snel je kaarten. Op = op. Naast het net gevist? Als je met de actiecode ffn kaarten bestelt krijg je standaard 50% korting. 

 

Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen 

Heerlijke taartjes, brosse koekjes en tongstrelende desserts. Verleiden met zoetigheid kan Meesterpatissier Rudolph van Veen als geen ander. De start van FoodFirst Network markeert voor Rudolph een nieuwe manier van kijken naar zijn recepten en zijn functie in de samenleving. Niet langer gaat het uitsluitend om ‘mooi & lekker’, maar speelt het effect dat je eten op je vitaliteit kan hebben een belangrijke rol. In zijn presentatie op de 50PlusBeurs vertelt Rudolph zijn verhaal, deelt hij tips en er wordt natuurlijk ook gekookt en gebakken. 

Ontmoet Rudolph dagelijks bij het Presentatie Podium.

 

Prof. dr. Jaap Seidell

Jaap Seidell werkt als hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is een internationaal gerenommeerde onderzoeker op het gebied van overgewicht. Hij weet als geen ander hoeveel misverstanden en vragen er zijn over voeding en gezondheid. Wat is een gezonde leefstijl? Hoe leer je kinderen dat van jongs af aan? En waarom spreken wetenschappers elkaar zo vaak tegen als het om gezondheid gaat? Jaap Seidell geeft je antwoord op deze - en meer - vragen. 

Ontmoet Jaap op dinsdag bij het Presentatie Podium.

 

Dr. Maaike de Vries

Enerzijds, anderzijds: dat adviezen over een goede leefstijl barstensvol nuances zitten, weet Maaike de Vries als geen ander. Ze deed er zelf als gezondheidswetenschapper onderzoek naar, en adviseert en leidt grote organisaties die Nederland gezonder maken. Wat jij moet weten en wat jij kunt doen om fijner te leven, daar vertelt ze helder en vrolijk over op de 50PlusBeurs.

Ontmoet Maaike op dinsdag bij het Presentatie Podium.

 

Jan Dekker 

“Nederland telt vijf miljoen chronisch zieke mensen. En dat aantal gaat rap omhoog.” Schrikbarend. Dit móéten we aanpakken, wist Jan. We moeten anders gaan eten. Meer bewegen. Rust inbouwen, gaan kijken naar ademhaling. Met die gedachte startte hij FoodFirst Network. Over zijn missie om heel Nederland gezonder en gelukkiger te maken vertelt hij op de 50PlusBeurs. 

Ontmoet Jan op zaterdag bij het Presentatie Podium.

 

Drs. Tamara de Weijer

Huisarts Tamara de Weijer heeft afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de effecten van voeding op (chronische) aandoeningen, zoals diabetes type 2 en hoge bloeddruk. Ook helpt zij in haar eigen praktijk veel patiënten gezonder en fitter te worden door goed te kijken naar het voedingspatroon en hun leefstijl. Geen pillen maar paprika is haar motto geworden. En daarover vertelt ze op de 50PlusBeurs. 

Ontmoet Tamara op woensdag bij het Presentatie Podium.

 

 

Nationale Diabetes Challenge Festival 

Zaterdag 29 september, Olympisch Stadion in Amsterdam. 

 

Wandelen maakt je fitter en vrolijk. Het kan er bij mensen met diabetes type 2 zelfs voor zorgen dat ze zich lichamelijk en mentaal beter voelen. Dat blijkt uit een evaluatie van de Nationale Diabetes Challenge. Een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Daarbij wandelen mensen met diabetes type 2 vanaf april of mei, twintig weken lang tenminste drie keer per week. Uiteindelijk lopen ze samen vijf, tien, vijftien of twintig kilometer tijdens het Nationale Diabetes Challenge Festival.

 

De Bas van de Goor Foundation is een Care partner van FoodFirst Network. En daarom laten wij je tijdens het festival graag zien wat een gezonde(re) leefstijl voor jou kan doen. Of je nu al gezond bent of (nog) niet. Kom langs en ervaar het zelf! 


Laden...
x
Word lid! klik hier
Meld je nu aan voor de FoodFirst nieuwsbrief
Schrijf je in en we houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. Bovendien ontvang je nu direct drie gratis recepten!