informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
vacature social media redacteur

FoodFirst Network is op zoek naar een social media redacteur


 

Voor de online-afdeling van het nieuwe leefstijlplatform FoodFirst Network zijn wij op zoek naar een creatieve en initiatiefrijke social media redacteur. Jij bent thuis in de wereld van nieuwe digitale media, je schrikt niet van termen als algoritme en social media marketing, je weet hoe je bezoekers trekt en je weet wat werkt en speelt op social mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn. Je komt met gedurfde voorstellen en denkt mee over hoe de content van ons platform het beste tot zijn recht komt op de verschillende kanalen. Je bent geïnteresseerd in voeding en leefstijl en je vindt het leuk om in contact te staan met alle leden van onze community.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in een klein team en bent verantwoordelijk voor de online uitingen van FoodFirst Network op social media. Je draagt leuke ideeën aan en je maakt zelf leuke posts. Variërend van artikelen tot video’s en foto’s. Je denkt mee over social media marketing en reageert op de vragen en berichten van alle leden in onze community.

 

Jij?
  • Hebt een relevante hbo-studie afgerond en draait al een aantal jaren mee als social media redacteur of in een vergelijkbare functie.
  • Bent creatief, gemotiveerd, aangenaam assertief, je werkt nauwkeurig en je bent niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen.
  • Hebt enige ervaring met video- en fotobewerking in verschillende Adobe programma’s zoals Photoshop, Illustrator en Première.
  • Bent tekstueel sterk en schrijft foutloos Nederlands.
  • Ervaring met Facebook Advertising is een pré.
  • Werkt zelfstandig, maar vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team.
  • Voelt ons DNA in al je vezels. Je weet alles (of wilt dat weten) over hoe voeding, gezondheid en beweging op elkaar inwerken.
  • Bent stressbestendig.
  • Hebt geen 9-5 mentaliteit.

 

Wie zijn wij?

FoodFirst Network is een online platform waar je op de leukste manier werkt aan een gezonde leefstijl. Food = First natuurlijk: het start allemaal met anders eten. Geen pakjes en zakjes, we kiezen voor puur natuur. Bij FoodFirst Network geven we iedere dag receptideeën voor ontbijt, lunch en avondeten. Beweging, slaap en ontspanning zijn de drie andere pijlers. Onze artsen, diëtisten, voedingsdeskundigen en koks laten zien wat onze members het beste kunnen kiezen, kopen en koken. Dat laten zij zien in recepten, artikelen, kookvideo’s, (yoga)work-outs en medische- en beweegtips. En, heel belangrijk; FoodFirst Network is reclamevrij. We liggen niet aan banden bij de industrie. Geen banners = geen bullshit. Onbewerkt en eerlijk; zo behandelen wij onze members, hun voeding en hun gezondheid. En jou ook, als je bij ons komt werken.

 

Locatie

Houten.

 

Periode

Zo snel mogelijk. In eerste instantie voor 6 maanden met uitzicht op verlenging.

 

Wat bieden wij?

De functie is voor 40 uren per week. Je salaris is afhankelijk van je ervaring.

 

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Stuur jouw cv en motivatie naar rogier@foodfirstnetwork.nl


Laden...
x
Word lid! klik hier
Meld je nu aan voor de FoodFirst nieuwsbrief
Schrijf je in en we houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. Bovendien ontvang je nu direct drie gratis recepten!