informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
.recepten.

Tarieven

Bij FoodFirst Network krijg je altijd je eerste maand van ons cadeau. Een gezonde leefstijl wordt op die manier haalbaar voor iedereen. Pas na jouw eerste gratis maand begin je met betalen. Je membership zal automatisch worden verlengd met een maandabonnement van €4,99 per maand. Niet verlengen? Je kunt je membership op elk gewenst moment stopzetten. Beëindig je hem voor het eind van de gratis maand, dan worden er geen verdere kosten in rekening gebracht. 
 
Fan van FFN? Je kunt jouw maandabonnement op elk gewenst moment uitbreiden naar een jaarabonnement. Voor €49,99 krijg jij een jaar toegang tot het platform. Je krijgt dan niet alleen twee maanden gratis, je krijgt er ook nog een welkomscadeau en een workshop naar keuze (t.w.v. €29,99) van Meesterchef en -patissier Rudolph van Veen bij cadeau! 
 
FoodFirst Network is het eerste volledig reclamevrije foodplatform van Nederland. Op het platform kom je nergens reclames of banners tegen. Wij hebben geen banden met de voedingsindustrie en krijgen onze inkomsten uit betaalde memberships. Zo kunnen wij het eerlijke verhaal vertellen. Zuiver, helder en vrolijk. Zo behandelen wij jou als member, je voeding en je gezondheid. 
 

 

 

Probeer nu een maand gratis!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

probeer!

 

 

 

Laden...
x
Gratis proberen klik hier
Meld je nu aan voor de FoodFirst nieuwsbrief
Schrijf je in en we houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. Bovendien ontvang je nu direct drie gratis recepten!