informatie voor bedrijven ⟩
Logo foodfirst
.team small.

Team

Aangenaam! Wij zijn FoodFirst Network. Bij ons krijg je informatie en tips van een team van experts. Zij weten hoe belangrijk voeding, beweging, slaap en ontspanning zijn bij een gezonde leefstijl. En hoe die leefstijl je gezondheid beïnvloedt. Op deze pagina leer je ze kennen.

 • Andy McDonald
  Andy McDonald
  Groente zaaien, oogsten en eten; dat doet Andy McDonald graag. Op FoodFirst Network verzorgt Andy de recepten voor mensen die willen afvallen. Ook kookt hij voor iedereen die wil ervaren hoe je je nog lekkerder kunt voelen door lekker te eten.
 • Anna Scott Miller
  Anna Scott Miller
  Of je nou veel tijd hebt of weinig, onze yoga Mastertrainer Anna heeft een lekkere yogales voor je. Haar mix&match-yogalessen zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. Anna leert je soepel bewegen. En stil staan bij het hier en nu.
 • Anne-Marie Ernst-Stegeman
  Anne-Marie Ernst-Stegeman
  Anne-Marie Ernst-Stegeman is onze voedingsdeskundige. Zij weet als geen ander hoe je door lekker eten grip kunt krijgen op ziekte en gezondheid. Op FoodFirst Network kom je video’s van Anne-Marie tegen over goed eten, boodschappen doen en eten bereiden.
 • Bianca Janssen
  Bianca Janssen
  Goed en lekker eten en dat ook nog eens snel en simpel klaarmaken. Bianca doet het thuis én op FoodFirst Network. Ze schrijft recepten, voert de culinaire eindredactie en ze is te zien in de allergie-receptvideo’s op ons platform.
 • Han de Hair
  Han de Hair
  Stilzitten? Geen optie, vindt onze beweegcoach Han de Hair. Ook voor jou wordt dat lastig als je eenmaal zijn beweegfilmpjes aanklikt. Touwtje springen, fietsen, op één been staan, een keiharde core-workout: Han’s enthousiasme maakt dat je mee moet doen.
 • Hanno Pijl
  Hanno Pijl
  Prof. dr. Hanno Pijl is onze internist. Hij vertelt wat je zelf kunt doen om meer grip op je diabetes te krijgen. En hoe je dat veilig aanpakt, in het geval je minder of zelfs geen medicijnen meer nodig hebt.
 • Jaap Seidell
  Jaap Seidell
  Voedselverwarring: prof. dr. Jaap Seidell weet er alles van. Waarom is die zo groot en hoe vind je de weg in die jungle? In heldere taal legt onze hoogleraar Voeding & Gezondheid uit wat de wetenschap ons te bieden heeft op het gebied van voeding en gezondheid.
 • Jessica
  Jessica van der Velde-Elbersen
  Jessica is onze allergiediëtist. Alle recepten van FoodFirst Network zijn door Jessica gecontroleerd om na te gaan of ze veilig zijn voor mensen met een voedselallergie of –intolerantie.
 • Karine Hoenderdos
  Karine Hoenderdos
  Karine Hoenderdos is onze diëtist en journalist. Dé ultieme mix voor een expert op FoodFirst Network. Op ons platform kom je veel van haar recepten, teksten en video’s tegen.
 • Leonard Hofstra
  Leonard Hofstra
  Prof. dr. Leonard Hofstra is onze cardioloog. Op FoodFirst Network vertelt Leonard hoe je door een andere leefstijl je bloeddruk kan beïnvloeden.
 • Reint Jan Renes
  Reint Jan Renes
  Wil jij anders eten, meer bewegen, beter slapen en vaker ontspannen? Reint Jan Renes is onze gedragswetenschapper. Hij helpt je om grote en kleine dingen in je leefstijl te veranderen. Heb je een dip? Reint Jan praat je er doorheen!
 • Rob Baan
  Rob Baan
  Rob Baan is onze groentespecialist. Achter de schermen van FoodFirst Network staat Rob onze koks bij in de keuzes voor fruit en groenten. En op ons platform kun je Rob Baan zien, als hij vertelt wat de kracht is van groenten en wat je ermee kunt doen.
 • Rudolph van Veen
  Rudolph van Veen
  Lekker genieten en goed voor jezelf zorgen. Dat staat centraal in alle recepten van Rudolph. Voor iedereen die zich vitaler wil voelen, en voor mensen met diabetes of een allergie. De fijnste kneepjes leren van de meester zelf? Volg dan zijn kook- en bakworkshops!
 • Sandra Ysbrandy
  Sandra Ysbrandy
  Sandra kookt en bakt eenvoudige, gezonde en vooral lekkere gerechten. Bijzondere ‘Vintage Cooking’ recepten, heerlijke tussendoortjes. Allemaal vanaf de basis klaargemaakt.
 • Tamara de Weijer
  Tamara de Weijer
  Drs. Tamara de Weijer is onze huisarts. Op FoodFirst Network beantwoordt Tamara vragen over afvallen, diabetes en hoge bloeddruk. Ook legt ze uit hoe een gezonde leefstijl kan helpen om zo lang mogelijk gezond te blijven.
 • Theo Roovers
  Theo Roovers
  Veilig en volwaardig eten als je een voedingsallergie of intolerantie hebt? Hoe lastig dat kan zijn, weet onze allergoloog Dr. Theo Roovers. Hoe het wel kan, gelukkig ook.
Laden...
x
Word lid! klik hier
Meld je nu aan voor de FoodFirst nieuwsbrief
Schrijf je in en we houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. Bovendien ontvang je nu direct drie gratis recepten!